3. března 2019

PŘEČTENO: Rebelský dědic - Vi Keeland, Penelope Ward






Originální název: Rebel Heir

Žánr: Literatura světová - Romány - Pro ženy - Erotické

Série: Rush Duet

Rok vydání: 2019 (v originále 2018)

Nakladatelství: Baronet

Počet stran: 264 stran

Názvy knih série: Rebelské srdce (2 - vyjde v květnu u nakladatelství baronet),

Díl série: První

Odkazy: ČBDB, DatabázeKnih, GoodReads


Knihu můžete zakoupit ZDE


(zdroj obrázku)






ANOTACE:

Gia přijíždí na léto pracovat do Hamptons. Po jedné nevydařené noci s jistým mužem se rozhodne, že si dá po zbytek léta od opačného pohlaví pohov. Toho se ovšem drží jen do té doby, dokud nepozná svého nového šéfa Rushe, muže s komplikovanou minulostí a rodinou, jež s ním nechce mít nic společného. Rush svým citům vůči Gie vzdoruje, protože vztah nechce, a raději vyhledává náhodné známosti. K Gie ho však táhne něco, čemu nedokáže odolat. Když spolu Gia a Rush skutečně začnou chodit, Gia brzy nato zjistí, že během oné noci na začátku léta otěhotněla. Společně se rozhodnou tuto překážku překonat, ale nebude to tak snadné, jak by se mohlo zdát…
                                                                                     (cbdb)


 (zdroj)

O čem kniha je?

   Gia je jednoho večera přemluvena svou kamarádkou aby za ni vzala směnu za barem, kde má míchat koktejly. I když se Gie nechce, nenechá kamarádku ve štychu a tak se pustí do míchání koktejlů, i když vůbec nemá páru co dělá. Gia si všimne, že ji z druhého konce baru pozoruje muž, vypadající jako motorkář. Poté, co se ho zeptá co si dá k pití, tak ji pokládá zvláštní otázky až nakonec z něho vypadne, že je majitel baru, všemi obávaný a respektovaný Rush.
   Ten Giu vyhodí a vzkáže po ní i její kamarádce, že má padáka. Gia ho přemlouvá ať za její neschopnost netrestá i její kamarádku, že ta to myslela dobře. 
   Po chvíli Rush zjistí, že mu vypadla jedna hosteska, tak Gii nabídne, že pokud nechce aby vyhodil její kamarádku, tak vezme práci hostesky. Gia souhlasí, ale začne si klást drze podmínky, aby z toho co nejvíce vytřískala a tím si začne pomalu získávat Rushovo srdce.





Jak se mi kniha líbila?

   No... Líbila a sakra moc... I když teda většina knihy je předvídatelné a díky anotaci i víme největší jobovku příběhu, tak to nic nemění na zážitku z knihy.
   Rush je prostě ten chlápek, co má vzhled drsňáka, ale dobré srdce. A Gia je krásná ženská, která nemá frňáček nahoru, má smysl pro humor a dost kuráže na to, aby provokovala chlapa jako je Rush. No, prostě je oba musíte milovat a já je oba miluju!
   Je zde hodně vtipných momentů, plno Rushových erotických představ a oba umí mluvit dost sprostě. :D Jako scéna z dotazem na zadní dveře je dokonalá a to nemluvím o placení drinků sprostými slovy. ;)
   Miminkovské scény mě vracely do dob před třemi lety a úplně se mi až chtělo brečet. A jak potom reagoval Rule? Ach bože, miluju ho ještě více!
   Knihu určitě doporučuji, asi jako každý příběh, který vytvoří dvojice Keeland a Ward, já ty holky miluju a doufám, že se ještě často budou spojovat a psát další a další romány.♥

 
   Kniha je fakt skvělá a já se těším na další díl. Takže nemůžu hodnotit jinak než plným stádem.


A to je dneska vše.
Přeji krásnou neděli.
Páčko
A.

Žádné komentáře:

Okomentovat